21 Son Dakika Göktaşı Düştü

Yenidüzen medya sosyal medya haber portalı Kayseri Radar'a görüntüler gelmeye devam ediyor. İşte meteorun (göktaşının) düşme anı. Son Dakika Meteor düştü mü haberi: Meteor mu düştü, nereye düştü? Türkiye'nin farklı illerinden gece yarısı meteor düştüğüne dair son dakika haberleri gelmeye başladı. Trabzon, Samsun, Kayseri, Yozgat, Nevşehir, Niğde illerinden görülen ışık vatandaşlar tarafından meteor düştüğü şeklinde yorumlandı.

Evinin çatısına göktaşı düştü. Anasayfa . Gündem . Evinin çatısına göktaşı düştü . 16 Ocak 2021, 11:58 tarihinde eklendi . Bursa'da evinde otururken gece ışık gören vatandaşın çatısına gökten taş düştü. ... Gündeme dair tüm gelişmeleri Son Dakika Haberi olarak sizler için derliyoruz.

Son dakika göktaşı haberleri de dahil olmak üzere toplam 107 haber bulunmuştur. Evinin çatısına göktaşı düştü Atmosfere girince ateş topuna dönüşen göktaşı, Japonya'da gökyüzünü aydınlattı Meteor göktaşı son dakika haberi ile ilgili detaylar. Manisa'ya meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Türkiye'ye göktaşı mı düştü? sorusu sosyal medyanın gündeminde cevap arıyor. Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan gibi ...

Son dakika göktaşı düştü. Sosyal medyada Türkiye'nin çeşitli illerinden paylaşılan mesajlarda Türkiye'ye göktaşı düştüğü belirtildi. Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan'da çok sayıda vatandaş, görüntülerle birlikte göktaşı düştüğünü belirttiler. Bir çok ilimize göktaşı düştü iddiası 23 dakika önce; Twitch Rivals Dunkin ile anlaştı! 47 dakika önce Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 154 kişiye 323 bin lira ceza kesildi 1 saat önce; Necmettin Erbakan'ı anma programı iktidar ve muhalefet partilerini bir araya getirdi, MHP'den katılım olmadı 2 saat önce; Özel hastanenin ihmalkarlığı 8 kişiye ... Son dakika göktaşı haberleri de dahil olmak üzere toplam 107 haber bulunmuştur. Evinin çatısına göktaşı düştü Atmosfere girince ateş topuna dönüşen göktaşı, Japonya'da gökyüzünü aydınlattı Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda kullanıcı paylaştıkları görsellerle birlikte Türkiye'ye göktaşı düştüğünü iddia ettiler.

Son Dakika! Türkiye'ye Göktaşı Düştü İddiası. Son Dakika... Saat 22.40 civarında İzmir, İstanbul, Bursa , Kocaeli illerinde gökyüzünde görülen parlaklık kısa süreli paniğe neden oldu. Son dakika haberi İstanbul'a göktaşı (meteor) mı düştü? Göktaşı nereye düştü? 2020... soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sosyal medyada İstanbul'a göktaşı düştüğü iddiaları araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili internet üzerinden yoğun araştırmalar yapılıyor. İstanbul'a göktaşı (meteor) mı düştü? sorusuna yanıt aranıyor. Son Dakika: Türkiye'ye Göktaşı Mı Düştü? Sosyal Medyayı Çalkalayan İddia ... O beyaz ışıktan sonra sarı ve kırmızı gibi renklerde ışık patlaması oldu. Çok hızlı düştü. Nereye düştü merak ediyoruz. İlk önce yıldız kaydı dedik ama daha önce yıldız kayması görmüştüm. Bu farklı birşeydi. Sinop'ta yaşanan olayda tarlasında gezen adamın yanına göktaşı düştü. Eğilip baktığında siyah bir taş olduğunu gören Durmuş Yalçın, yaşadığı durum karşısında şaşırdı.

Son dakika haberi! Trabzon'a göktaşı mı düştü? Göktaşı (meteor) nasıl düştüğü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sosyal medyada Trabzon'a göktaşı mı düştü soruları sorulmaya başlandı. Konuyla ilgili internet üzerinden yoğun araştırmalar yapılıyor. Bundan 66 milyon yıl önce dünyaya çarpan ve dünyanın %75'inin yok olmasına neden olan göktaşı ile ... Son Dakika BLOG Ekonomi, finans, magazin, son dakika . Ana Sayfa; Canlı Kurlar $ € Güncel CDS; CORONA VİRÜS VERİLERİ; Altın Fıyatları; Kripto Para; Korku Endeksi; BARAJ DOLULUK ORANLARI; E Devlet; 28 Şubat 2021 Pazar. SON DAKİKA: Düşen göktaşı çok sayıda ilden görüldü HABER KAYNAĞI İÇİN LİNK: ... Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ailesiyle birlikte bahçede otururken 2 metre uzaklarına göktaşı düştüğünü iddia eden Ali Naharcı, yaptığı mıknatıs deneyleriyle taşın ... 28 Şubat 2021 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı 8.550.042 kişiye ulaştı.

Son dakika haberleri goktasi dustu mu goktasi nereye dustu

Göktaşı Samsun'a mı düştü? Sosyal medyada Samsun, Ordu, Yozgat, Trabzon, Ankara ve Çankırı illeri başta olmak üzere pek çok şehre göktaşı düştüğüne dair yüzlerce paylaşım yapılsa da konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Evin bahcesine goktasi dustugunu iddia etti son dakika

Son dakika: Gök taşı düştü mü?Göktaşı düştü iddiaları konuşuluyor! Meteor düşmesi nasıl olur? Son saatlerde sosyal medyada gök taşı düştüğü konuşuluyor. Birçok kişi ...

Son dakika haberi manisa nin salihli ilcesine meteor dustu

Düşen göktaşı çok sayıda ilden görüldü - Son Dakika Haberleri Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Uyaridan birkac dakika sonra gok tasi dustu

Son Dakika "İşten yeni çıktım" bahanesi tutmadı! 3 bin 150'şer lira ceza aldılar Emniyet Genel Müdürlüğü, Ekrem İmamoğlu'na yönelik suikast girişimi iddiasını yalanladı Son Dakika: Hafta içi uygulanacak ilk sokağa çıkma kısıtlaması başladı! İşte ihtiyacınız olan tüm bilgiler Yeni pozlarını paylaşan Hadise'ye beğeni üstüne beğeni yağdı Şov yapayım ...

Son dakika nijerya ya meteor tasi dustu iddiasi 13 olu ilk goruntuler 30 03 2020

Son Dakika Haberleri İnternet - Türkiye'nin özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki illerin yanı sıra Ankara, Kayseri, Tokat'ta da gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlattığı belirtilen ışık hüzmesi heyecan yarattı. Sosyal medyada paylaşımda bulunanlar yaşananları gök taşı (meteor) düşmesi olarak nitelendirirken, o...

Gokyuzunde patlayip panige sebep olan cisim meteor goktasi mi video

Gelen bir son dakika haberine göre; Türkiye'nin birçok ilinden gök taşı (meteor) düştü haberleri geliyor. Saat 20.30'dan itibaren Türkiye'nin birçok şehrinde görülen gök taşı ...

Goktasi dustu iddiasi iste ilk aciklama ntv

Göktaşı olduğu düşünülen cismin düşme anı kameralara yansırken insanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Düşme anından sonra ise havada toz bulutu oluştuğu görüldü. SİVAS'TA GÖKTAŞI NÖBETİ. Sivas'ta bir çok noktadan yapılan "göktaşı düştü" şeklindeki ihbarlar üzerine ekipler arazide inceleme başlattı.

Son dakika haberi meteor dustu iddiasi uzerine unlu

SON DAKİKA: Göktaşı mı DÜŞTÜ? Meteor yağmuru düşme anı | Tokat Trabzon Y... · 1 comment

Son dakika turkiye ye meteor mu dustu trabzon artvin

Göktaşı ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Göktaşı haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 841 Göktaşı haberi bulunmuştur.

Son dakika dogu karadenize goktasi dustu urkuten goruntuleri gorenler gozlerine inanamadi

Meteor düştü mü? Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, İzmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Peki, Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor düştü mü?

Son dakika meteor dustu goruntuleri izle

Sivas'ta "göktaşı düştü" ihbarları ekipleri harekete geçirdi Sivas'ta bir çok noktadan yapılan "göktaşı düştü" şeklindeki ihbarlar üzerine ekipler arazide inceleme ...

Istanbul ve izmir e meteor dustu mu meteor dusmesi son

Son dakika haber | 'Göktaşı düştü; birçok ilden görüldü' iddiası (3) 28 Şubat 2021. Edinilen son dakika haberine göre TANIK OLDUĞU O ANLARI ANLATTITürkiye'nin özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki illerin yanı sıra Ankara, Kayseri, Tokat'ta da gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlattığı belirtilen ışık ...

Son dakika haberi goktasi dustu iddiasi korkuttu iste

Böyle Olay Görülmedi! Evde Oturuyordu… Birden Bire Bahçesine Göktaşı Düştü! Tam 50 KG… Ne Yaptığını Duyunca Şok Şaşıracaksınız! Geçtiğimiz günlerde Adana'da yaşanan göktaşı olayı duyanları şaşırtıyor. Evinin bahçesine göktaşı düştüğünü iddia eden çiftçi yaşananları anlattı.

Son dakika goktasi dustu iddialari meteor dustu mu yildiz

Son Dakika: Türkiye'ye Göktaşı Mı Düştü? Sosyal Medyayı Çalkalayan İddia. Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden bir çok kullanıcı tarafından sosyal meddyada paylaşılan görsellerde Türkiye'ye göktaşı düştüğü öne sürüldü.

Turkiye ye goktasi dustu mu trabzon a goktasi dustu iddiasi

01 Mart 2021 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı 8.579.083 kişiye ulaştı.

Son dakika haberi 11 ildeki vatandas neye ugradigini

Türkiye semalarında görüntülenen düşen göktaşı Karadeniz ve İç Anadolu da çok sayıda ilden görüldü.

Meteor dustu iddiasinda izmir ve manisa dan ilk goruntuler

SON DAKİKA: Göktaşı düştü! Bilim insanlarından açıklama. 28.02.2021 - 22:56 Güncelleme: 28.02.2021 - 22:57. Meteor düştü, sosyal medyanın bir numaralı gündem maddelerinden biri ...

Goktasi dustu iddiasi iste ilk aciklama ntv

Son dakika bilgisine göre meteor düştü iddiaları ortaya atıldı. Sosyal medyada görüntüleri ortaya çıkan meteor, göktaşı görüntüleri için haberimizde detaylı sözler bulunuyor.

Trabzon a meteor dustu mu ankara kayseri ve tokat a goktasi

7,42940.98%. euro 8,98200.15%. altin 412,24-1,48%

Son dakika gok tasi dustu mu goktasi dustu iddialari

Son dakika haberine göre; Bir çok ilden görünen göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düştüğü an Bingöl'de cep telefonu kamerasına yansıdı.

Karadeniz e goktasi dustu haberler

Düşen göktaşı çok sayıda ilden görüldü - Son Dakika. ... ortalığı gündüz gibi aydınlatan meteor atmosfere girdikten saniyeler sonra yanarak bilinmeyen bir noktaya düştü. Doğa olayının Ankara'nın çevresindeki tüm illerden hemen hemen görüldüğü bildirildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

27 Kardelen Acar

29 Emre Aslan

XRP